Menu

Bungalowpark Drenthe

Wilt u graag op vakantie naar Drenthe? Heerlijk door de prachtige Drentse natuur wandelen of een uitstapje maken naar de gezellige dorpen en steden in de omgeving. In Drenthe is van alles te doen, maar kunt u ook optimaal tot rust komen! Verblijf op ons Bungalowpark Drenthe, Buitengoed Drentse Vennen.

Vakantie in Drenthe

Buitengoed Drentse Vennen ligt in de driehoek Assen, Groningen en Drachten. Hierdoor is er vanaf het park ontzettend veel te ontdekken. Bijna ieder type vakantieganger kan terecht voor een heerlijke vakantie in Drenthe. Wanneer u houdt van activiteiten en uitstapjes tijdens de vakantie, dan zit u goed in Drenthe. In de omgeving zijn leuke steden te ontdekken, interessante musea en leuke uitstapjes voor kinderen. Houdt u meer van wandelen of fietsen in de natuur? Vanaf ons bungalowpark Drenthe, Friesland en Groningen kunt u wandelen of fietsen in Drents-Friese Wold of de Onlanden.

Bungalowpark Drenthe

Niet alleen in de omgeving van ons Bungalowpark Drenthe is genoeg te doen, maar ook op het park zelf. Op ons bungalowpark Nederland kunt u helemaal tot rust komen. Hierdoor zijn de faciliteiten beperkt tot een speeltuin, tafeltennis en een sportveldje. Op fietsafstand kunt u alles vinden in de dorpen Norg en Roden. Hier vindt u diverse winkels, restaurants, musea , een subtropisch zwembad, sauna en golfbaan. Daarnaast bevindt zich op loopafstand een recreatieplas en zandstrand. Op ons park kunt u optimaal tot rust komen en genieten van faciliteiten in de nabije omgeving.

Bungalowpark Drenthe

Vakantiewoning huren in Drenthe

Op Buitengoed Drentse Vennen bevinden zich verschillende vakantiewoningen. Er zijn drie verschillend type woningen. Alle vakantiewoningen zijn volledig ingericht en voorzien van alle benodigdheden. Uw vakantiehuisje Drenthe is voorzien van een flatscreen TV, gratis Wi-Fi, magnetron, verstelbare tuinstoelen, fietsenberging, parkeerplaats en een zonnig terras. Bekijk onze vakantiewoningen!

Zoek en boek uw vakantie!