Menu

Bungalowpark Friesland

Wandelen, fietsen en watersporten…vanuit ons bungalowpark nabij Friesland kan het allemaal. Op Buitengoed Drentse Vennen bent u van harte welkom. Ons kleinschalige bungalowpark is gevestigd in de Kop van Drenthe. Hier geniet u van een gevarieerd landschap met vele activiteiten in de omgeving.

Vakantie bij Friesland

Houdt u ook van het water, de uitgestrekte weilanden en gezellige dorpjes in Friesland? Vanuit uw landelijke bungalow op ons bungalowpark bent u zo in Friesland. Volop ruimte, rust, mooie steden en leuke stranden. Hier kunt u genieten van een rondvaart op de Friese meren, wandelen in Nationaal Park de Alde Feanen of gezellig rondlopen in Drachten, Leeuwarden of Heerenveen.

Kop van Drenthe

Buitengoed Drentse Vennen is een bungalowpark bij Norg. Het ligt in de Kop van Drenthe. Een ideale ligging wanneer u houdt van rust en ruimte. Op ons bungalowpark kunt u helemaal tot rust komen. Vanuit uw vakantiehuisje in Drenthe bent u binnen 30 minuten in Assen, Groningen of Drachten. Deze bruisende steden worden goed afgewisseld met de natuurgebieden in de omgeving.

Rustgevende omgeving

Kom volkomen tot rust tijdens uw vakantie in Drenthe. Op ons bungalowpark nabij Friesland bent u verscholen tussen het groen. De vakantiewoningen zijn omringd met bos, heide en graslanden. Op ons bungalowpark komt u helemaal tot rust. Vanuit ons bungalowpark in Drenthe kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. Op loopafstand vindt u ook een recreatieplas met zandstrand. In de zomermaanden kunt u hier volop genieten van waterpret. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te wandelen, fietsen, varen en uitstapjes te maken.

Bungalowpark bij Friesland

De comfortabele vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien. Alle vakantiewoningen zijn volledig ingericht. Ook heeft u een zonnig terras waar u heerlijk met uw gezelschap van de buitenlucht kunt genieten. De bungalows zijn geschikt voor 4-6 personen. Ook wanneer u op het laatste moment toch nog wilt genieten van een heerlijke vakantie in Friesland, Groningen of Drenthe kunt u bij ons terecht. U kunt een last minute boeken op ons bungalowpark. Boek direct uw vakantiewoning! 

Zoek & boek

Bungalowpark Friesland

Bungalowpark Friesland