Menu

Bungalowpark Friesland

Wandelen, fietsen en watersporten…vanuit ons bungalowpark nabij Friesland kan het allemaal. Op Buitengoed Drentse Vennen bent u van harte welkom. Ons kleinschalige bungalowpark is gevestigd in de Kop van Drenthe. Hier geniet u van een gevarieerd landschap met vele activiteiten in de omgeving. Ontdek Friesland vanaf ons vakantiepark!

Vakantie bij Friesland

Houdt u ook van het water, de uitgestrekte weilanden en gezellige dorpjes in Friesland? Vanuit uw landelijke bungalow op ons bungalowpark bent u zo in Friesland. Volop ruimte, rust, gezellige steden en leuke stranden. Hier kunt u genieten van een rondvaart op de Friese meren, wandelen in Nationaal Park de Alde Feanen of gezellig rondlopen in Drachten, Leeuwarden of Heerenveen.

Kop van Drenthe

Buitengoed Drentse Vennen is een bungalowpark bij Norg. Het ligt in de Kop van Drenthe. Een ideale ligging wanneer u houdt van rust en ruimte. Op ons bungalowpark kunt u helemaal tot rust komen. Vanuit uw accommodatie bent u binnen 30 minuten in Leeuwarden, Groningen of Drachten. Deze bruisende steden worden ideaal afgewisseld met de natuurgebieden in de omgeving.

De Kop van Drenthe moet u zeker eens bezocht hebben. De natuur in het gebied is gevarieerd met bos, hoogveen, heide, gras, beken en moerassen. U komt er een prachtige flora en fauna tegen en zult zich verbazen over die prachtige gebied die Nederland rijk is. U kunt de Kop van Drenthe ontdekken op de fiets of wandelend, op onze receptie informeren we u graag over de mogelijkheden.

Rustgevende omgeving

Kom volledig tot rust tijdens uw vakantie op ons bungalowpark bij Friesland. Op ons bungalowpark nabij Friesland bent u verscholen tussen het groen. De vakantiewoningen zijn omringd met bos, heide en graslanden. Vanuit ons bungalowpark in Friesland kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. Op loopafstand vindt u ook een recreatieplas met zandstrand. In de zomermaanden kunt u hier volop genieten van waterpret. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te wandelen, fietsen, varen en uitstapjes te maken.

Bungalowpark bij Friesland

De comfortabele vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien. Alle vakantiewoningen zijn volledig ingericht. Ook heeft u een zonnig terras waar u heerlijk met uw gezelschap van de buitenlucht kunt genieten. De bungalows zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Ook wanneer u op het laatste moment toch nog wilt genieten van een heerlijke vakantie in Friesland, Groningen of Drenthe kunt u bij ons terecht. U kunt een last minute boeken op ons bungalowpark. Boek direct uw vakantiewoning! 

Kom in 2023 naar ons Bungalowpark bij Friesland

Wilt u in 2023 komen genieten op ons bungalowpark in Friesland? Dat kan! U kunt namelijk nu reserveren voor 2023. Dus verzeker uzelf van een plekje op ons bungalowpark en reserveer!

Zoek & boek

Bungalowpark Friesland

Lekker het water op

Wat kan nou in Friesland beter dan in andere provincies? Juist, lekker het water op. Watersport is een echte Friese traditie. Lekker skûtsjesilen, windsurfen of gewoon varen. Dat maakt een vakantie op ons bungalowpark bij Friesland zo leuk: er is altijd iets leuks te beleven op het water. Boek daarom nu uw vakantie op ons park als u eens lekker wilt komen genieten van de Friese wateren.

Vakantie boeken

Bungalowpark Friesland