Menu

Bungalowpark Nederland

Wilt u tijdens uw vakantie genieten van de typisch Nederlandse natuur, steden en cultuur? De Drentse Vennen is een kleinschalig bungalowpark Nederland middenin de natuur. In de Kop van Drenthe geniet u bij ons van een rustgevende en natuurrijke vakantie. Dichtbij Groningen en Friesland beleeft u een heerlijke vakantie vanaf ons kleinschalige vakantiepark in Nederland.

Bungalowpark Nederland in de kop van Drenthe

Buitengoed Drentse Vennen ligt in de driehoek Assen, Groningen, Drachten. Op 30 minuten afstand met de auto kunt u deze verschillende steden ontdekken tijdens uw op ons bungalowpark in Nederland. In de omgeving vindt u niet alleen bruisende steden, maar ook prachtige natuurgebieden en diverse landschappen. Hierdoor is Buitengoed Drentse Vennen een ideaal bungalowpark in het Noorden van Nederland. U bent overal dichtbij, maar kunt ook helemaal tot rust komen. De goede ligging is dan ook ideaal wanneer u op zoek bent naar een vakantiehuis in Groningen, Friesland, Assen of omgeving.

Omgeving bungalowpark Drenthe

In de omgeving van ons bungalowpark in Nederland is genoeg te doen. Vanuit uw vakantiewoning in Drenthe kunt u allemaal leuke dagtrips maken. Ook voor kinderen is er van alles te doen tijdens uw vakantie in Drenthe. Ga met de kinderen bijvoorbeeld naar Strandbad Ronostrand of naar de Kinderboerderij in Roden. Of ontdek Schiermonnikoog tijdens een leuke dagtrip,  bezoek Wildlands Adventure Zoo in Emmen of huur een bootje op de Friese meren. Cultuur snuiven kunt u doen in verschillende musea in de omgeving als Het Groninger Museum, Drents museum of het Gevangenismuseum in Veenhuizen.

Kleinschalig vakantiepark Nederland

De Drentse Vennen is een kleinschalig vakantiepark waar u gastvrij wordt ontvangen en waar rust belangrijk is. Op ons bungalowpark bij Friesland, Groningen en Drenthe kunt u verschillende vakantiewoningen huren. Deze vakantiewoningen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Op ons park kunt u ook fietsen huren en bieden we een heerlijke broodjesservice aan. Daarom zijn er ook weinig faciliteiten op ons park, maar in de omgeving kunt u overal gebruik van maken. Voor kinderen is er wel een speeltuin, tafeltennistafel en speelveld aanwezig. 

Voor u en ons belangrijk: u komt helemaal tot rust op ons park. 

Leuke stedentrips

Maak de leukste stedentrips maken vanaf ons bungalowpark. Bijvoorbeeld naar Groningen. Deze studentenstad heeft een hele rijke geschiedenis die de moeite waard is om te ontdekken. Natuurlijk mag het beklimmen van de Martinitoren niet vergeten worden, maar ook een terrasje pakken op de Grote Markt is een goed idee. Hetzelfde geldt trouwens voor Leeuwarden. De Friesche hoofdstad is heel gezellig en perfect voor een dagje weg tijdens uw vakantie op de Drentse Vennen.

Bungalowpark Nederland

Vrijstaande vakantiehuizen in Drenthe

Op ons park kunt u terecht met een gezelschap tot 6 personen. De ruime en vrijstaande vakantiewoningen op Buitengoed Drentse Vennen zijn volledig ingericht en voorzien van een flatscreen TV, gratis Wifi, magnetron, tuinstoelen, fietsenberging en een parkeerplaats. Ook kunt u naar voorkeur een woning boeken met een ligbad, 2e toilet, vaatwasser, wasmachine en huisdiervrij. Op Buitengoed Drentse Vennen vindt u een prachtige bungalow in het bos.

Bungalowpark Nederland boeken

Ons bungalowpark dichtbij Norg kunt u gemakkelijk online boeken. Via ons reserveringssysteem kunt u onze vakantiewoningen reserveren. Er zijn vier verschillende type woningen waar u uit kunt kiezen. De vakantiewoningen kunt u aanklikken en vervolgens de juiste datum zoeken. Buitengoed Drentse Vennen is tevens een ideale bestemming voor een last minute bungalowpark Nederland.

Zien we u ook in 2022?

Komt u ook genieten van een verdiende vakantie in 2022 of misschien denkt u zelfs al na over de vakantie in 2023? Op Buitengoed Drentse Vennen kunt u uiteraard elk jaar optimaal genieten van een vakantie in Drenthe. Bekijk nu onze accommodaties en kies uw favoriet uit. Zien wij u binnenkort op ons vakantiepark?

Boek direct uw vakantie Drenthe