Menu

Bungalowpark Nederland

Wilt u tijdens uw vakantie genieten van Nederlandse natuur, steden en cultuur? De Drentse Vennen is een kleinschalig bungalowpark Nederland middenin de natuur. In de Kop van Drenthe geniet u van een rustgevende en natuurrijke vakantie. Dichtbij Groningen en Friesland kunt u van alles beleven vanuit ons kleinschalige vakantiepark Nederland.

Vakantie Kop van Drenthe

Buitengoed Drentse Vennen ligt in de driehoek Assen, Groningen, Drachten. Op 30 minuten afstand met de auto kunt u deze verschillende steden ontdekken tijdens uw vakantie Drenthe. In deze omgeving vindt u niet alleen bruisende steden, maar ook prachtige natuurgebieden en diverse landschappen. Hierdoor is Buitengoed Drentse Vennen een ideaal bungalowpark Nederland. U bent overal dichtbij, maar kunt ook helemaal tot rust komen. De goede ligging is dan ook ideaal wanneer u op zoek bent naar een vakantiehuis Groningen, Friesland, Assen of omgeving.

Omgeving bungalowpark Drenthe

In de omgeving van ons Bungalowpark Drenthe is genoeg te doen. Vanuit uw vakantiehuisje Drenthe kunt u allemaal leuke dagtrips maken. Ook voor kinderen is er genoeg te doen tijdens uw vakantie in Drenthe. Ga met de kinderen bijvoorbeeld naar Strandbad Ronostrand of naar de Kinderboerderij in Roden. Of ontdek tijdens een leuke dagrip Schiermonnikoog, Wildlands Adventure Zoo of de Friese meren. Cultuur snuiven kunt u doen in verschillende musea in de omgeving als Het Groninger museum, Drents museum of het Gevangenismuseum in Veenhuizen.

Kleinschalig vakantiepark Nederland

Middenin de natuur ligt ons kleinschalig vakantiepark Nederland. Hier wordt u gastvrij ontvangen. Op ons Bungalowpark bij Friesland, Groningen en Drenthe kunt u verschillende vakantiewoningen huren. Deze vakantiewoningen zijn geschikt voor 4-6 personen. Op ons park kunt u ook fietsen huren en bieden we een heerlijke broodjesservice aan. U kunt helemaal tot rust komen op ons park. Daarom zijn er ook weinig faciliteiten op ons park, maar in de omgeving kunt u overal gebruik van maken. Voor kinderen is er wel een speeltuin, tafeltennistafel en speelveld aanwezig.

Bungalowpark Nederland

Vrijstaande vakantiehuizen in Drenthe

Op ons park kunt u terecht met 4-6 personen. De ruime en vrijstaande vakantiewoningen op Buitengoed Drentse Vennen zijn volledig ingericht. De vakantiehuizen Drenthe zijn voorzien van een flatscreen TV, gratis Wifi, magnetron, tuinstoelen, fietsenberging en een parkeerplaats. Ook kunt u naar voorkeur een woning boeken met een ligbad, 2e toilet, vaatwasser, wasmachine en huisdiervrij.

Bungalowpark Nederland boeken

Ons bungalowpark Norg kunt u gemakkelijk online boeken. Via ons reserveringssysteem kunt u onze vakantiewoningen reserveren. Er zijn vier verschillende type woningen waar u uit kunt kiezen. De vakantiewoningen kunt u aanklikken en vervolgens de juiste datum zoeken. Op Buitengoed Drentse Vennen kunt u ook gemakkelijk een last minute bungalowpark Nederland boeken.

Boek direct uw vakantie Drenthe