Menu

Bungalowpark Norg

Bent u op zoek naar een rustgevende vakantie in een natuurrijke omgeving? Dan bent u aan het juiste adres bij Buitengoed Drentse Vennen. Dit bungalowpark bij Norg in Drenthe biedt u alle voorzieningen om heerlijk tot rust te komen. Wanneer mogen we u verwelkomen op ons bungalowpark?

Vakantie met rust en ruimte

Voor veel mensen bestaat de ideale vakantie bij Norg uit veel ruimte en rust. Een rustgevende plek waar u helemaal kunt ontspannen en genieten van uw vakantie. Ons kleinschalige bungalowpark bij Norg is beperkt qua faciliteiten voor een rustgevende omgeving. Op fietsafstand vindt u de gezellige brinkdorpen Norg en Roden.

Kleinschalig bungalowpark Norg

Vanaf ons aangename bungalowpark in Nederland bent u al snel in Norg., een esdorp in de provincie Drenthe. Norg ligt ongeveer 25 kilometer van Groningen en 12 kilometer van Assen. Het is een klein dorp met een sfeervol centrum. Hier vindt u diverse winkels, horecagelegenheden en musea. Rondom Norg kunt u vooral prachtige fietsroutes en wandelingen afleggen. Al fietsend of wandelend ontdekt u de bosrijke omgeving en bijvoorbeeld het Noordsche Veld of het Fochteloërveen. Lees meer over Norg.

Bungalow Drenthe reserveren

Op Buitengoed Drentse Vennen verblijft u in aangename en sfeervolle bungalows. Onze bungalows in Drenthe kunt u gemakkelijk reserveren. De bungalows zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Er zijn drie verschillende bungalowtypes beschikbaar. U kunt kiezen uit een vrijstaande villa of woning met gezellig terras, open keuken en fietsenberging. Daarnaast kunt u verblijven in een vrijstaande woning met extra tweepersoons slaapkamer met badkamer. Alle bungalows op ons bungalowpark bij Norg zijn ingericht en voorzien van alle benodigdheden. U kunt ook bij ons terecht voor een last minute in Drenthe.

Bekijk de vakantiewoningen

Bungalowpark Norg

 

Vakantie in Drenthe

Uw vakantie in Drenthe op ons Bungalowpark bij Norg geeft u de ideale gelegenheid om Drenthe te ontdekken. Door de aangename ligging van ons vakantiepark kunt u ook Groningen en Friesland bezoeken. Vanuit uw vakantie accommodatie kunt u gemakkelijk naar Drachten, Leeuwarden of Groningen. Deze leuke steden kennen leuke markten en activiteiten. Daarnaast kunt u tijdens uw vakantie in Drenthe ook naar het Drents Museum, het Gevangenismuseum, Gronings Museum of andere musea.

Direct boeken!

Wilt u genieten van een ontspannen vakantie in een afwisselend landschap van bos, heide en vennen? Verblijf in onze comfortabele bungalows op ons bungalowpark bij Norg. De ideale omgeving voor een vakantiehuis in Groningen, Friesland, Assen en omgeving! U kunt direct uw rustgevende vakantie boeken!

Boek nu ook uw vakantie voor 2022

U kunt nu ook uw vakantie voor 2022 reserveren. Heerlijk genieten in het prachtige Drenthe, wie wil dat nou niet? Bekijk daarom nu onze accommodaties en reserveer, voor het te laat is. Verblijft u in 2022 op ons vakantiepark, dan kunt u tijdens de vakantie uiteraard weer gewoon gebruik maken van alle faciliteiten en voorzieningen die u van ons gewend bent. Zien wij u volgend jaar op Buitengoed Drentse Vennen?

Zoek en boek!