Menu

Last minute bungalowpark

Wordt het mooi weer komend weekend en wilt u er daarom nog even tussenuit? Of bent u even helemaal toe aan wat rust? Bij Buitengoed Drentse Vennen kunt u vaak nog wel terecht als u op zoek bent naar een last-minute bungalowpark. Bij ons geniet u last-minute van een ontspannen en rustgevende vakantie.

Vakantiepark Kop van Drenthe

De prachtige ligging van Drentse Vennen, hét Bungalowpark van Drenthe, trekt veel mensen aan. Drentse Vennen ligt in de Kop van Drenthe. Vanuit hier kunt u gemakkelijk tijdens uw vakantie naar Friesland of Groningen. Daarnaast kunt u de natuurrijke omgeving van Drenthe ontdekken. De ligging is dan ook ideaal wanneer u ervan houdt om te ontspannen, te wandelen, fietsen of uitstapjes te maken.

Wandelen en Fietsen in Groningen, Friesland én Drenthe

Ons bungalowpark in Drenthe ligt verscholen tussen de bossen, vennen en heide. Op fietsafstand liggen de gezellige brinkdorpen Norg en Roden. Hier vindt u verschillende faciliteiten. Wandelend of fietsend ontdekt u mooie landschappen zoals het uitgestrekte Fochteloërveen waar kraanvogels leven, de gevarieerde bossen bij Norg en het Leekstermeer. Wij bieden ook fietsverhuur aan.

Ontdek de omgeving

Toe aan rust?

Bent u toe aan rust en een ontspannen vakantie Drenthe? In uw comfortabele bungalow verblijft u midden in de natuur. Op ons bungalowpark hebben we rekening gehouden met een rustgevende omgeving. Op ons bungalowpark zelf zijn er dan ook weinig faciliteiten. In de omgeving vindt u daarentegen verschillende faciliteiten als een zandstrand en recreatiemeer op loopafstand.

Er last-minute even tussenuit?

Onze bungalows in Drenthe zijn luxe en ruim. En ideaal voor een last-minute vakantie in Drenthe. Want het komt regelmatig voor dat wij last minute nog 1 of 2 accommodaties beschikbaar hebben voor een heerlijke vakantie. Het beste wat u in zo'n geval kunt doen is even online onze zoek en boek functie bekijken. Hier staat altijd een actueel overzicht van beschikbare woningen. Heeft u een mooie optie gevonden? Reserveer hem dan direct en profiteer van een heerlijke last-minute vakantie in Drenthe. 

Kies uit een van onze bungalows

Bij ons kunt u altijd een last minute bungalowpark boeken. U kunt namelijk kiezen uit verschillende luxe en stijlvolle bungalows. Zo heeft u de keus uit drie verschillende 4-persoons bungalows en een 6-persoons bungalow.

Last minute 4-persoons bungalow huren

WIlt u last minute een 4-persoons bungalow huren? Dan heeft u keuze uit 3 verschillende typen bungalow:

Type A en Type B zijn vrijstaande woningen met een mooi stukje gazon, een terras, twee verdiepingen en alle luxe die u nodig heeft voor een heerlijke vakantie. Type D is een recent geplaatste bungalow met een strakke inrichting, twee slaapkamers en een mooie veranda.

Last minute 6-persoons bungalow

Ook kunt u last minute een 6-persoons bungalow huren. Bungalow Type C is geschikt voor 6 personen, hij heeft een zongericht terras, is volledig ingericht en beschikt over 3 slaapkamers. U kunt hier heerlijk genieten van een last minute bungalowpark vakantie.

Last minute bungalowpark

Last minute bungalowpark

Op Buitengoed Drentse Vennen kunt u terecht voor een last minute in een heerlijk huis in het mooie Drenthe. Onze vakantiewoningen zijn volledig ingericht en voorzien van alle benodigdheden. Alle type woningen bezitten een flatscreen TV, gratis wifi, magnetron, tuinstoelen, fietsenberging, parkeerplaats en een zonnig terras. De bungalows op ons park zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Benieuwd naar ons bungalowpark in Nederland? Boek direct!

Boek een last minute bungalow!

Boek nu uw vakantie voor 2022

Wilt u volgend jaar komen genieten op ons Buitengoed? Dat kan! Boek nu uw vakantie voor 2022 en kom genieten van ons mooie bungalowpark. Onze vakantiewoningen kunnen niet wachten op uw bezoek! Ook in 2022 kunt u weer gebruik maken van alle faciliteiten op ons park. Natuurlijk  kunt u ook weer optimaal genieten in de omgeving van Drentse Vennen. Dat belooft een onvergetelijke vakantie te worden!