Menu

Last minute bungalowpark

Wordt het mooi weer komend weekend en wilt u er daarom nog even tussenuit? Of bent u even helemaal toe aan wat rust? Bij Buitengoed Drentse Vennen kunt u vaak nog wel terecht voor een last-minute bungalowpark. Hier geniet u last-minute van een ontspannen en rustgevende vakantie.

Vakantiepark Kop van Drenthe

De prachtige ligging van Bungalowpark Drenthe trekt veel mensen aan. Drentse Vennen ligt in de Kop van Drenthe. Vanuit hier kunt u gemakkelijk tijdens uw vakantie naar Friesland of Groningen. Daarnaast kunt u de natuurrijke omgeving van Drenthe ontdekken. De ligging is dan ook ideaal wanneer u ervan houdt om te ontspannen, te wandelen, fietsen of uitstapjes te maken.

Wandelen en Fietsen in Groningen, Friesland én Drenthe

Ons bungalowpark Drenthe ligt verscholen tussen de bossen, vennen en heide. Op fietsafstand liggen de gezellige brinkdorpen Norg en Roden. Hier vindt u verschillende faciliteiten. Wandelend of fietsend ontdekt u mooie landschappen zoals het uitgestrekte Fochteloërveen waar kraanvogels leven, de gevarieerde bossen bij Norg en het Leekstermeer. Wij bieden ook fietsverhuur aan.

Ontdek de omgeving

Toe aan rust?

Bent u toe aan rust en een ontspannen vakantie Drenthe? In uw bungalow verblijft u midden in de natuur. Op ons bungalowpark hebben we rekening gehouden met een rustgevende omgeving. Op ons bungalowpark zelf zijn er dan ook weinig faciliteiten. In de omgeving vindt u daarentegen verschillende faciliteiten als een zandstrand en recreatiemeer op loopafstand.

Kies uit een van onze bungalows

Bij ons kunt u altijd een last minute bungalowpark boeken. U kunt namelijk kiezen uit verschillende luxe en stijlvolle bungalows. Zo kunt u bij ons kiezen uit drie verschillende 4-persoons bungalows en een 6-persoons bungalow.

Last minute 4-persoons bungalow huren

WIlt u last minute een 4-persoons bungalow huren? Dan heeft u keuze uit 3 verschillende typen bungalow:

Type A en Type B zijn vrijstaande woningen met een mooi stukje gazon, een terras, twee verdiepingen en alle luxe die u nodig heeft voor een heerlijke vakantie. Type D is een recent geplaatste bungalow met een strakke inrichting, twee slaapkamers en een mooie veranda.

Last minute 6-persoons bungalow

Ook kunt u last minute een 6-persoons bungalow huren. Bungalow Type C is geschikt voor 6 personen, hij heeft een zongericht terras, is volledig ingericht en beschikt over 3 slaapkamers. U kunt hier heerlijk genieten van een last minute bungalowpark vakantie.

Last minute bungalowpark

Last minute bungalowpark

Op Buitengoed Drentse Vennen kunt u terecht voor een last minute in een heerlijk vakantiehuisje Drenthe. Onze vakantiewoningen zijn volledig ingericht en voorzien van alle benodigdheden. Alle type woningen bezitten een flatscreen TV, gratis wifi, magnetron, tuinstoelen, fietsenberging, parkeerplaats en een zonnig terras. De bungalows op ons park zijn geschikt voor 4 tot 6 personen. Benieuwd naar ons bungalowpark in Nederland? Boek direct!

Boek een last minute bungalow!