Menu

Uw vakantie in 2021 boekt u nu!

Lekker op vakantie gaan is elk jaar weer een genot. En zeker op ons kleinschalige bungalowpark in de kop van Drenthe. Want ook uw vakantie in 2021 kunt u weer in de rust van ons vakantiepark genieten. En uiteraard met alle faciliteiten en voorzieningen die u van ons gewend bent.

Vakantie in 2021 op Buitengoed Drentse Vennen

Een vakantie in 2021 op Buitengoed Drentse Vennen belooft weer heerlijk te worden. De rust van ons park, gecombineerd met de goede faciliteiten en voorzieningen, plus de uitstekende ligging op de rand van Drenthe, Friesland en Groningen zorgt er voor dat u zich nooit hoeft te vervelen tijdens uw vakantie. U kunt zich vermaken op het park, maar ook zeker buiten het park.

Vakantie in 2021 boeken

Voorzieningen op het park

Laten we eerst eens kijken wat u op het park aan voorzieningen heeft. Allereerst is er gratis Wifi op het park aanwezig. Deze kunt u met een code, die u bij de receptie kunt krijgen, activeren. Ook is er een fietsenverhuur op ons mooie park aanwezig. Heeft u geen mogelijkheid uw eigen fiets mee te nemen tijdens uw vakantie in 2021? Dan kunt u er hier een huren.

Elke ochtend een vers ontbijtje

Ook kunt u elke ochtend verse broodjes krijgen op ons park. Geef bij de receptie uw bestelling door en u kunt de volgende ochtend ontbijten met lekkere verse broodjes. Ook kunt u bij de receptie toerinfo krijgen. Kortom, voor al uw vragen kunt u op onze receptie terecht.

Ontdek de omgeving

Natuurlijk kunt u tijdens uw vakantie in 2021 ook weer de omgeving van ons park ontdekken. Want daar is ontzettend veel leuks te zien en te doen. De leukste uitstapjes zijn gemakkelijk te bereiken vanaf ons park. Zo kunt u bijvoorbeeld een dagje naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Ook kunt u naar het Zeehondencentrum in Pieterburen, of bijvoorbeeld een dagje naar het Waddeneiland Schiermonnikoog. 

 

Musea in de buurt

Ook zijn er verschillende musea in de buurt. Bijvoorbeeld het unieke gevangenismuseum in Veenhuizen. Dit museum laat het gevangenisleven in vroegere tijden zien. Ook kunt u het Speelgoedmuseum in Roden bezoeken. Dit is natuurlijk helemaal leuk als u met kinderen op vakantie bent.

Vakantie 2021 boeken

Boek nu uw vakantie

Wilt u uw vakantie in 2021 op een van de mooiste plekjes van Nederland doorbrengen? Kom dan naar Buitengoed Drentse Vennen. Huur een van onze mooie bungalows en kom genieten van de natuur en de omgeving op en rondom ons park. U kunt kiezen uit 4 verschillende vakantiewoningen, dus er is voor elk wat wils. Wilt u een plekje voor 2021 reserveren? Neem via onderstaande button contact met ons op. En dan zien wij u hopelijk volgend jaar.

Uw vakantie voor 2021 boeken