Menu

Op vakantie in Drenthe in 2023

Wie op vakantie wil in Nederland, moet er het laatste jaar vroeg bij zijn. En dat geldt ook voor uw vakantie 2023. Want wie volgend jaar verzekerd wil zijn van een plekje op ons bungalowpark in Drenthe kan het beste zo snel mogelijk reserveren. En dat is niet alleen omdat het mogelijk weer erg druk wordt volgend jaar. Want het is ook gewoon heerlijk om lang naar een vakantie uit te kunnen kijken. Zeker als het gaat om een heerlijke vakantie in het prachtige Drenthe.

Ook in 2023 staan wij weer graag voor u klaar om u een onvergetelijke tijd te bezorgen. Niet alleen op ons park is van alles te beleven. Ook buiten het park kunt u alle kanten op. Of u nu op zoek bent naar een beetje avontuur tijdens uw verblijf of juist rust zoekt: in Drenthe kan alles!

De leukste uitstapjes in 2023

Vanaf Buitengoed Drentse Vennen kunt u allerlei uitstapjes plannen. Er zijn leuke dagtripjes te doen, zoals een bezoekje aan Schiermonnikoog of bijvoorbeeld Wildlands Adventure Zoo. Maar ook een dagje naar het museum of een attractiepark zijn mogelijk. Bezoek bijvoorbeeld het leuke en interessante gevangenismuseum in Veenhuizen of ga op bezoek bij Attraktiepark Sprookjeshof. Dit zijn leuke uitstapjes die u met het hele gezin kunt maken. 

Uw vakantie boeken

Vermaak op het bungalowpark

Natuurlijk hoeft u ons park niet af voor een heerlijke vakantie. Ook op ons bungalowpark is genoeg te doen. Zo zijn er verschillende sport en spelmogelijkheden. Jong en oud kunnen zich vermaken op het sportveld. Maar ook onze dierenweide zorgt vaak voor heel veel plezier, zeker bij de kinderen. Deze wilt u dan ook echt niet missen.

 

Een vakantie 2023 boeken?

Op ons park kunt u verschillende vakantiewoningen huren. Er zijn zowel 4- als 6-persoons woningen te huur. 

Komt u in 2023 gezellig naar ons park? Dan kunt u uit verschillende luxe vakantiehuizen kiezen. Komt u met 4 personen? Dan kunt u uit twee types vakantiewoning kiezen. Type A is een vrijstaande woning met een zongericht terras. Er is tuinmeubilair aanwezig en een parkeerplaats voor de auto. Kiest u voor Type B, dan kiest u voor een luxe woning met ruimte rondom het huis. Dit type woning heeft een net wat andere uitstraling dan zijn broertje Type A. Verder lijken ze erg op elkaar.

Met 6 personen op vakantie

Bestaat uw gezelschap uit meer dan 4 personen? Kies dan voor woning Type C. Dit is een ruime vrijstaande woning waarin u, ook in 2023, heerlijk tot rust kunt komen. Het huis wordt mooi omringd door natuur. Dit geeft de woning een erg rustgevende uitstraling. 

Nieuw op ons park: Woning type D

Woning D is nieuw en zeer modern. Het moderne huis heeft uitzicht op de hei en is voorzien van luxe tuinmeubilair. U kunt hierin heerlijk tot rust komen en uitkijken over de prachtige Drentse natuur.

Boek nu uw vakantie 2023