Menu

Vakantie Drenthe

Bent u op zoek naar een vakantie waar u helemaal tot rust kunt komen, maar ook de mogelijkheid heeft diverse uitstapjes te maken? Dan is een vakantie in Drenthe zeker iets voor u! Ons bungalowpark ligt in het noorden van Drenthe, in de driehoek Assen, Groningen, Drachten. Dé perfecte vakantiebestemming wie eens een ander stuk Nederland wil ontdekken.

Rustgevende vakantie in Drenthe

Bezoek eens een ander gebied in Nederland. Naast de kust, Veluwe en Limburg is het Noorden ook een geweldige vakantiebestemming. Hier vindt u Buitengoed Drentse Vennen, een kleinschalig bungalowpark Nederland in een natuurrijke omgeving. De beschutte ligging in een landschap van bos, heide en vennen is een rustgevende vakantiebestemming. Vanuit uw bungalow kunt u zo de prachtige natuur in wandelen en fietsen. Er zijn verschillende mooie fietsroutes en wandeltochten in de omgeving. Daarnaast heeft ons bungalowpark in Drenthe beperkte faciliteiten, deze vindt u in de omgeving. Op ons vakantiepark bent u er even echt helemaal uit en kunt u tot rust komen.

Boek uw vakantie in Drenthe nu!

De omgeving van ons vakantiepark in Drenthe

In de omgeving van ons bungalowpark bij Norg is genoeg te doen. Op loopafstand bevinden zich een recreatieplas met zandstrand en een ruitercentrum. Op de fiets kunt u verschillende winkels, musea en restaurants bezoeken. Er zijn ook genoeg activiteiten en uitstapjes te doen. Ontdek de gezellige en bruisende marketen en steden in de omgeving zoals Drachten, Oosterwolde, Groningen en Assen.

Bekijk onze vakantiewoningen

Vakantie Drenthe

Bungalow in Drenthe huren

Tijdens uw vakantie in Drenthe kunt u heerlijk verblijven in een mooi huis op ons vakantiepark in  Drenthe. De bungalows zijn voorzien van een flatscreen TV, magnetron, gratis wifi, tuinstoelen en een zonnig terras. Alle bungalows zijn sfeervol ingericht en bieden u alle benodigdheden. Bekijk onze vakantiewoningen in Drenthe!

Boek uw vakantie voor 2021

Wilt u ook in 2021 komen genieten op ons mooie bungalowpark in Drenthe? Reserveer dan nu uw vakantie voor 2021 en kom genieten. Onze accommodaties zijn ruim en luxe en we hebben goed faciliteiten en voorzieningen. Kortom, alles wat u nodig heeft voor een fijne vakantie in Drenthe.

Boek uw vakantie Drenthe!