Menu

Vakantie Drenthe

Bent u op zoek naar een vakantie waar u helemaal tot rust kunt komen, maar ook de mogelijkheid heeft diverse uitstapjes te maken? Dan is een vakantie in Drenthe zeker iets voor u! Ons bungalowpark ligt in het noorden van Drenthe, in de driehoek Assen, Groningen, Drachten. Dé perfecte vakantiebestemming wie eens een ander stuk Nederland wil ontdekken.

Vakantie Drenthe

Bezoek eens een ander gebied in Nederland. Naast de kust, Veluwe en Limburg is het Noorden ook een geweldige vakantiebestemming. Hier vindt u Buitengoed Drentse Vennen, een kleinschalig bungalowpark Nederland in een natuurrijke omgeving. De beschutte ligging in een landschap van bos, heide en vennen is een rustgevende vakantiebestemming. Vanuit uw bungalow kunt u zo de prachtige natuur in wandelen en fietsen. Er zijn verschillende mooie fietsroutes en wandeltochten in de omgeving. Daarnaast heeft ons bungalowpark met vakantiehuisje in Drenthe goede faciliteiten, deze vindt u in de omgeving. Op ons vakantiepark bent u er even echt helemaal uit en kunt u tot rust komen.

Boek uw vakantie in Drenthe nu!

Veel te doen vanaf ons vakantiepark in Drenthe

In de omgeving van ons bungalowpark bij Norg is genoeg te doen. Op loopafstand bevinden zich een recreatieplas met zandstrand en een ruitercentrum. Op de fiets kunt u verschillende winkels, musea en restaurants bezoeken. Er zijn ook genoeg activiteiten en uitstapjes te doen. Ontdek de gezellige en bruisende marketen en steden in de omgeving zoals Drachten, Oosterwolde, Groningen en Assen.

Bekijk onze vakantiewoningen

Bungalow Drenthe huren

Bungalow in Drenthe huren

Tijdens uw vakantie in Drenthe kunt u heerlijk verblijven in een mooi huis op ons vakantiepark in  Drenthe. De bungalows zijn voorzien van een flatscreen TV, magnetron, gratis wifi, tuinstoelen en een zonnig terras. Alle bungalows zijn sfeervol ingericht en bieden u alle benodigdheden. Bekijk onze vakantiewoningen in Drenthe!

Kleinschalig vakantiepark Drenthe

Maar waarom vinden wij dat u voor een vakantie in Drenthe moet kiezen? Eigenlijk heeft dit verschillende redenen. Zo kent Drenthe heel veel natuur. Vanuit uw bungalow in Drenthe kunt u gemakkelijk een mooie wandeling of fietstocht door de natuur uitstippelen. Bijvoorbeeld in de uitgstrekte natuur bij Norg. Of de prachtige Kleibosch bij Roden. 

Activiteiten in Drenthe

Maar Drenthe is niet alleen natuur. U kunt ook leuke activiteiten ondernemen vanuit uw bungalow. Een van de activiteiten die u kunt ondernemen is een bezoek aan het TT Circuit van Assen. Bent u een motorsport-liefhebber? Dan kunt u niet ontkomen aan een bezoek aan dit circuit. Ook kunt u vanuit uw bungalow in Drenthe een leuk dagje in het gevangenismuseum in Veenhuizen beleven. Deze oude gevangenis laat u beleven hoe het oude gevangenisleven was. Een leuk dagje weg, ook met het hele gezin!

Vakantie Drenthe

Bungalowpark in Nederland

De laatste tijd wordt er steeds vaker gekozen voor een bungalowpark in Nederland. En dat is niet verwonderlijk, aangezien Nederland een prachtig vakantieland is. Alleen al rondom ons bungalowpark is heel veel te beleven. We noemden eerder de natuur, het TT Circuit en het gevangenismuseum al. Maar er is nog veel meer te doen.

Bezoek de leukste steden

Een bungalowpark in Nederland biedt de mogelijkheid de mooiste Nederlandse steden te bezoeken. Zo ook ons bungalowpark. Tijdens uw vakantie in Drenthe zijn er verschillende leuke steden in de buurt die u kunt bezoeken. Bijvoorbeeld Groningen. De hoofdstad van de gelijknamige provincie heef teen hele rijke geschiedenis en een bruisend uitgaansleven. Hetzelfde geldt voor Assen. Ook hier kunt u gemakkelijk een hele dag plezier beleven.

Boek uw vakantie voor 2021

Wilt u ook in 2021 komen genieten op ons mooie bungalowpark in Drenthe? Reserveer dan nu uw vakantie voor 2021 en kom genieten. Onze accommodaties zijn ruim en luxe en we hebben goed faciliteiten en voorzieningen. Kortom, alles wat u nodig heeft voor een fijne vakantie in Drenthe.

Boek uw vakantie Drenthe!