Menu

Vakantie met hond Nederland

Sfeervolle dorpjes en gezellige steden, afwisselend landschap en vele uitstapjes zijn de ingrediënten voor een topvakantie in Nederland. Tijdens uw vakantie met hond in Nederland kunt u ontspannen en volledig tot rust komen, maar ook vele activiteiten ondernemen.

Veel mensen gaan dan ook graag op vakantie in eigen land. Bent u op zoek naar een vakantie met hond in Nederland? Op Buitengoed Drentse Vennen is uw hond van harte welkom! Een verblijf op ons bungalowpark midden in de Drentse natuur zal zowel u als uw hond goed doen.

Op vakantie met hond in Nederland

Gaat u liever niet op vakantie zonder uw hond? Wij kunnen ons dat maar al te goed voorstellen. Op Buitengoed Drentse Vennen neemt u uw hond dan ook gezellig mee op vakantie. Middenin de mooie natuur en het afwisselende landschap van Drenthe kunt u op vakantie met hond in Nederland. Hier kunt u een weekendje weg met uw hond of een lange vakantie vieren.

Bij het boeken van uw vakantiehuisje kunt u aangeven dat u graag een huisdier mee wilt nemen. Vervolgens krijgt u uw ideale vakantiewoning toegewezen. Dat wordt heerlijk genieten samen met uw trouwe viervoeter. Bij Buitengoed Drentse Vennen hebben wij 4 verschillende types vakantiewoningen. Er zit vast en zeker een ideale vakantiewoning bij voor uw vakantie met hond in Nederland. 

Op Buitengoed Drentse Vennen staan de volgende types vakantiewoningen:

Vakantie met hond boeken

Activiteiten uw hond in Drenthe

Tijdens de vakantie met uw hond in Nederland is het heerlijk om lange en mooie wandelingen te maken door de natuurrijke omgeving. Samen met uw hond ontdekt u zo de prachtige natuur van Drenthe. Hier zult u dan ook veel andere mensen en honden tegen komen. Vanuit uw bungalow wandelt u direct de natuur in.

Daarnaast kunt u ook steden in de omgeving ontdekken. Ons bungalowpark ligt in de Kop van Drenthe. Tijdens de vakantie met uw hond kunt u zowel Friesland, Groningen als Drenthe ontdekken. Om u een handje te helpen, hebben wij enkele uitjes op een rij gezet waar uw hond mee naartoe genomen mag worden tijdens uw vakantie met hond in Nederland:

Bekijk wat u nog meer met uw hond kan doen voor uitstapjes in Drenthe.

Vakantiewoning met hond

Wilt u op vakantie met hond in Nederland? Op ons vakantiepark in Drenthe kunt u uw hond gewoon meenemen. Onze vakantiewoningen zijn geschikt voor maximaal zes personen. Alle vakantiewoningen zijn vrijstaand en hebben een zongericht terras. Bij iedere vakantiewoning is plek voor een auto. De woningen zijn compleet ingericht en hebben de beschikking over WiFi.

Rustgevend & kleinschalig bungalowpark

Bij Buitengoed Drentse Vennen kunt u op vakantie met hond in Nederland. Bij ons staat ontspanning en de natuur centraal. Wij vinden het belangrijk dat u geniet van een rustgevende vakantie en de prachtige natuur van Drenthe, Friesland en Groningen. Ons kleinschalige bungalowpark in Drenthe heeft dan ook weinig voorzieningen, zodat u helemaal tot rust kunt komen. Wij bieden gratis wifi, fietsverhuur en een broodjesservice aan. Daarnaast vindt u op ons bungalowpark in Nederland een speeltuin, tafeltennis en speelveld.

Vakantie met hond Nederland

Boek uw vakantie

Kijkt u al uit naar een rustgevende vakantie met hond in Nederland? Boek dan direct uw vakantie op ons bungalowpark in Norg. Hier kunt u een lange vakantie boeken of een weekendje weg met uw hond. Uw vakantie kunt u vaak nog op het allerlaatste moment bij ons boeken. Bekijk onze verschillende vakantiehuisjes en boek direct uw vakantie met hond in Nederland! 

Uitstapjes tijdens uw vakantie met hond in Nederland

Tijdens uw vakantie met hond in Nederland zijn er verschillende leuke uitstapjes te beleven. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Schiermonnikoog. Waai tijdens uw vakantie met hond in Nederland heerlijk uit op het strand. Zoekt u het liever wat dichterbij Buitengoed Drentse Vennen? Neem dan uw hond mee naar Nationaal Park Dwingelderveld. Dit is het grootste natte heidegebied van West-Europa. Ideaal om heerlijk te wandelen of te fietsen tijdens uw vakantie met hond in Nederland.

Op vakantie met hond in 2023

Ook in 2023 kunt u weer op vakantie met hond in Nederland bij Buitengoed Drentse Vennen. Geniet van de Drentse natuur met uw trouwe viervoeter. Of stap de provinciegrens over naar Friesland en geniet van de Friese wateren. Uiteraard kunt u in 2023 ook weer gebruik maken van alle voorzieningen op het park. U kunt via ons contactformulier informatie aanvragen over een vakantie in 2023 of direct uw vakantie met hond in Nederland boeken.

Boeken!