Menu

Vakantie Noord-Nederland

Een weekje weg in het noorden van het land is altijd een goed idee. Buitengoed Drentse Vennen zorgt voor een onvergetelijke vakantie in het prachtige noorden. van Nederland.

Hier kom je echt tot rust 

Bij Buitengoed Drentse Vennen komt u helemaal tot rust op ons kleinschalige bungalowpark. Ontdek de prachtige gebouwen, natuurgebieden, wandel- en fietsroutes in het noorden van Nederland. Naast de speeltuin is er ook nog een tafeltennistafel en een voetbalveld. De faciliteiten zijn echter bewust beperkt, zodat u volledig in rust kan genieten van uw vakantie!

Boek nu uw vakantie

Vakantie Noord-Nederland: de leukste uitstapjes 

U hoeft zich niet de hele dag te vermaken op Buitengoed Drentse Vennen, want er zijn talloze uitstapjes voor de hele familie! Er zijn leuke dagtripjes in de omgeving van het bungalowpark. Zo kunt u naar Schiermonnikoog, naar Emmen voor de Wildlands Adventure Zoo, een rondvaart op de Friese meren of naar de zeehondencrèche in Pieterburen. 

Voor de kinderen zijn er rondom het bungalowpark verschillende kinderboerderijen, een attractiepark en een strandband. De kinderen zullen zich urenlang vermaken in Attractiepark Sprookjeshof. 

Voor de echte cultuurliefhebbers zijn er rondom het bungalowpark talloze musuems wat erg interessant is voor de echte liefhebbers! Het Gevangenismuseum in Veenhuizen is bijvoorbeeld een erg indrukwekkend museum. Zeker de moeite waard om er een kijkje te nemen! 

Kortom, er is voor ieder wat wils in de omgeving van Buitengoed Drentse Vennen!

vakantie Noord-Nederland

Luxe vakantiewoningen

Wij bieden vier verschillende soorten vakantiewoningen aan. Dit zijn vrijstaande woningen met veel ruimte. De villa's zijn tevens voorzien van een zongericht terras waar u heerlijk kunt zitten tijdens lekkere zomeravonden. De villa's zijn luxueus ingericht en standaard voorzien van tv, audio-set, magnetron en een centrale verwarming. De vrijstaande woningen zijn voor 4 en 6 personen en zijn ook voorzien van tuinmeubilair en een parkeerplaats. 

Op vakantie in 2022

Ook in 2022 kunt u weer komen genieten van een heerlijke vakantie op ons mooie vakantiepark. En natuurlijk wordt een vakantie in 2022 weer net zo mooi als u van ons gewend bent. Dit betekent dat u gebruik kunt maken van alle faciliteiten op het park, kunt genieten van de prachtige omgeving en de leukste uitjes in Drenthe, Friesland en Groningen kunt plannen. Het wordt dus een hele prettige vakantie. Komt u volgend jaar ook?

Boek uw vakantiewoning!