Menu

Vakantiehuis Groningen

Rust, ruimte, cultuur en natuur… in Groningen vindt u het allemaal. Een vakantie naar Groningen is dan ook zeer geliefd. Bent u op zoek naar een vakantiehuis in de omgeving van Groningen waar u kunt genieten en ontspannen van de prachtige omgeving en vele activiteiten? Ontdek Buitengoed Drentse Vennen.

Kleinschalig vakantiepark Nederland

Drentse Vennen is een kleinschalig vakantiepark in Drenthe. Op ons park kunt u helemaal tot rust komen en genieten van de natuur. Ons bungalowpark Drenthe bevindt zich in Norg. Dit is in de Kop van Drenthe vlakbij de steden Assen, Groningen en Drachten. De prachtige locatie zorgt ervoor dat u tijdens uw vakantie Drenthe van alles kunt beleven.

Vakantie Groningen

Vanuit de Drentse Vennen kunt u gemakkelijk Friesland en Groningen bezoeken. Wanneer u zin heeft in een vakantie in Groningen, is de Drentse Vennen dan ook een goede optie. Hier geniet u van alle rust en ruimte, maar bent u in de gelegenheid om binnen tientallen minuten in Groningen te zijn. Tijdens uw vakantie nabij Groningen kunt u naar Het Groninger museum, de gezellige stad door, genieten van het bruisende uitgaansleven of van de prachtige omliggende natuur.

Drentse Vennen

Buitengoed Drentse Vennen bevindt zich middenin de natuur. Wij vinden natuur, ruimte en rust dan ook erg belangrijk. In de omgeving is genoeg te doen. Vandaar dat wij het belangrijk vinden dat u op ons bungalowpark nabij Groningen vooral tot rust kunt komen. Er zijn dan ook beperkte faciliteiten. Op ons park kunt u fietsen huren, genieten van een broodjesservice en ontvangt u gratis wifi. Voor kinderen is er een tafeltennis, speelveld en een speeltuin op ons bungalowpark Drenthe.

Kindvriendelijk vakantiepark

Gaat u met de kinderen op vakantie of een paar dagen weg? In Groningen is er van alles te beleven met de kinderen en ook ons park is zeer kindvriendelijk. Ontdek bijvoorbeeld het blotevoetenpad met de kinderen of DoeZoo met verschillende reptielen en insecten. Vanaf Buitengoed Drentse Vennen kunt u ook met kinderen het Zeehondencentrum of Strandbad Ronostrand bezoeken. Ook Dinopark Tenaxx is een ware beleving voor de kids.

Vakantiehuis Groningen

Vakantiehuis Groningen boeken

Op ons bungalowpark in Nederland kunt u een vakantiehuis dichtbij Groningen boeken. Binnen 30 minuten met de auto bent u in Groningen vanuit uw vakantiehuisje Drenthe. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 4-6 personen. Alle type vakantiewoningen zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Uw vakantiehuis Groningen kunt u gemakkelijk online boeken. Ook voor een last minute vakantie in Groningen kunt u bij ons terecht!

Zoek en boek