Menu

Vakantiehuis Groningen

Rust, ruimte, cultuur en natuur… in Groningen vindt u het allemaal. Een vakantie naar Groningen is dan ook zeer geliefd. Bent u op zoek naar een vakantiehuis bij Groningen waar u kunt genieten en ontspannen van de prachtige omgeving en vele activiteiten? Ontdek Buitengoed Drentse Vennen.

Vakantiehuis Groningen

Drentse Vennen is een kleinschalig vakantiepark in Drenthe. Op ons park kunt u helemaal tot rust komen en genieten van de natuur. Ons bungalowpark in Drenthe bevindt zich in Norg. Dit is in de Kop van Drenthe vlakbij de steden Assen, Groningen en Drachten. De prachtige locatie zorgt ervoor dat u tijdens uw vakantie in een vakantiehuis bij Groningen van alles kunt beleven.

Boek uw vakantiehuis in Groningen

Vakantie in Groningen

Vanuit de Drentse Vennen kunt u gemakkelijk Friesland en Groningen bezoeken. Wanneer u zin heeft in een vakantie in Groningen, is de Drentse Vennen dan ook een goede optie. Hier geniet u van alle rust en ruimte, maar bent u in de gelegenheid om binnen tientallen minuten in Groningen te zijn. Tijdens uw vakantie in uw vakantiehuis bij Groningen kunt u naar Het Groninger museum, de gezellige stad ontdekken, genieten van het bruisende uitgaansleven of van de prachtige omliggende natuur.

Kleinschalig vakantiepark in Groningen

Buitengoed Drentse Vennen bevindt zich middenin de natuur. Wij vinden natuur, ruimte en rust dan ook erg belangrijk. In de omgeving is genoeg te doen. Vandaar dat wij het belangrijk vinden dat u in uw vakantiehuis bij Groningen vooral tot rust kunt komen. Er zijn dan ook beperkte faciliteiten. Op ons park kunt u fietsen huren, genieten van een broodjesservice en ontvangt u gratis wifi. Voor kinderen is er een tafeltennis, speelveld en een speeltuin op ons bungalowpark met vakantiehuis bij Groningen.

Kindvriendelijk vakantiepark

Gaat u met de kinderen op vakantie of een paar dagen weg naar een vakantiehuis bij Groningen op Buitengoed Drentse Vennen? In Groningen is er van alles te beleven met de kinderen en ook ons park is zeer kindvriendelijk. Ontdek bijvoorbeeld het blotevoetenpad met de kinderen of DoeZoo met verschillende reptielen en insecten. Vanaf Buitengoed Drentse Vennen kunt u ook met kinderen het Zeehondencentrum of Strandbad Ronostrand bezoeken.

Vakantiehuis Groningen

Vakantiehuis Drenthe boeken

Op ons bungalowpark in Nederland kunt u een vakantiehuis bij Groningen boeken. Binnen 30 minuten met de auto bent u in Groningen vanuit uw recreatiewoning. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 4-6 personen. Alle type vakantiewoningen zijn volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Uw vakantiehuis Groningen kunt u gemakkelijk online boeken. Ook voor een last minute vakantie in Groningen kunt u bij ons terecht!

Kies uw ideale vakantiehuis in Groningen uit

Op Buitengoed Drentse Vennen kunt u kiezen uit 4 verschillende luxe vakantiehuizen. Er zijn drie huizen geschikt voor 4 personen en er is een huis voor 6 personen. Type A en B zijn geschikt voor 4 personen. Zowel Type A als Type B is een vrijstaand vakantiehuis bij Groningen. Hierdoor heeft u rondom het vakantiehuis bij Groningen alle ruimte om rond te kunnen lopen, rustig te zitten en te genieten van de natuurrijke omgeving. Ook Type D is een 4-persoons vakantiehuis, maar deze heeft net een wat andere indeling. De woning beschikt over 1 verdieping (tegenover de twee verdiepingen van de andere woningen), en is recent geplaatst.

6-persoons vakantiehuis Groningen

Ook voor een 6-persoons vakantiehuis in Groningen zit u bij ons goed. Het vakantiehuis bij Groningenis ruim met 3 slaapkamers en 2 verdiepingen. Daarnaast beschikt Type C over een mooi terras en een leuk gazon, waar u altijd kunt genieten van het zonnetje (als deze schijnt).

Boek nu alvast voor 2023

Wilt u ook volgend jaar zeker zijn van een plekje op ons Buitengoed? Reserveer dan nu uw accommodatie voor uw vakantie in 2023 op ons park en kom volgend jaar genieten. U heeft uiteraard weer de beschikking over alle faciliteiten op ons park, dus het zal u nergens aan ontbreken.

Zoek en boek