Menu

Vakantiehuisje Drenthe

Wilt u genieten van een rustgevende vakantie in het heerlijke Drenthe? Op Buitengoed Drentse Vennen beleeft u een ontspannen vakantie in een aangenaam vakantiehuisje in Drenthe.

Bungalowpark in Drenthe

Buitengoed Drentse Vennen is een kleinschalig Bungalowpark in Drenthe. Het park is gelegen in de driehoek Assen, Groningen en Drachten. Hierdoor kunt u tijdens uw vakantie in Drenthe gemakkelijk Drenthe, Friesland én Groningen bezoeken en ontdekken. De ligging is dan ook ideaal om verschillende activiteiten te beleven, maar ook om heerlijk tot rust te komen in de prachtige natuur. Het bungalowpark bij Friesland, Groningen en Drenthe is namelijk gelegen in een bosrijke omgeving met vele wandel- en fietsroutes.

Wandelen en fietsen in Drenthe

Houdt u ervan om lekker op de fiets erop uit te trekken? De omgeving van ons bungalowpark in Drenthe is hier ideaal voor. Nabij ons park vindt u bossen, natuurgebieden en meren op korte afstand. Ontdek bijvoorbeeld het Leekstermeer, de bossen bij Norg of het uitgestrekte Fochteloërveen. Vanuit ons bungalowpark bent u zo in de omliggende steden. Het is dan ook perfect als vakantiehuis Groningen, Friesland of Assen.

Kindvriendelijk bungalowpark

Ons bungalowpark in Nederland is beperkt qua faciliteiten zodat u helemaal tot rust kunt komen. U kunt in uw vakantiehuisje Drenthe optimaal genieten van de prachtige omgeving. Voor kinderen is er een speeltuin, speelveld en tafeltennistafel. Daarnaast kunnen kinderen zich ook buiten het park uitstekend vermaken. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Schiermonnikoog, de Wildlands Adventure Zoo in Emmen of de Zeehondencrèche Pieterburen.

Vakantiehuisje in Drenthe reserveren

Op ons bungalowpark in Drenthe kunt u een ingericht vakantiehuisje Drenthe reserveren. Hier kunnen vier tot zes personen verblijven. Er zijn drie verschillende vakantiewoningen beschikbaar, allemaal voorzien van een flatscreen TV, wifi, magnetron, tuinstoelen, fietsenberging en een zonnig terras. Daarnaast kunt u ook een ligbad, tweede toilet, vaatwasser of wasmachine met voorkeur boeken.

Vakantiehuisje Drenthe

Boek uw vakantiewoning

Wilt u op vakantie naar Drenthe naar ons kleinschalig bungalowpark in de Kop van Drenthe? Geniet van een vakantie in een afwisselend landschap. Boek direct uw vrijstaand vakantiehuisje Drenthe voor 4 tot 6 personen. Ook voor een last minute bungalow kunt u bij ons terecht!

Nu boeken!