Menu

Vakantiepark Drenthe

Op zoek naar een gemoedelijk vakantiepark Drenthe? Ontdek dan Buitengoed De Drentse Vennen. Hier beleeft u gegarandeerd een aangename en heerlijke vakantie! Op ons kleinschalige bungalowpark de Drentse Vennen komt u helemaal tot rust.

Drenthe doet wat met je!

Wij staan volledig achter de Drentse slogan: Drenthe doet wat met je. Gelukkig ontdekken steeds meer Nederlanders de schoonheid en rust van de provincie Drenthe met bos, heide, zandverstuiving en meer. Wist u bijvoorbeeld dat er 3 Nationale Parken in Drenthe liggen? Tijdens uw wandeling of fietstocht vanaf uw vakantiepark Drenthe kunt u zomaar een schaapskudde tegenkomen. Op zoek naar wat meer actie? Kom dan naar een belevingspad of speelbos. Voor jong en oud heeft Drenthe genoeg te bieden. Bent u benieuwd wat Drenthe met u doet? Dan wordt het tijd voor een heerlijke vakantie bij De Drentse Vennen! 

Boek uw vakantiewoning!

Luxe vakantiewoningen te huur

Op ons vakantiepark Drenthe heeft u de keuze uit verschillende luxe vakantiewoningen. De vier typen vakantiewoningen beschikken over alle vorozieningen die u nodig heeft tijdens uw vakantie. Zo heeft de 'Type A' vakantiewoning 2 slaapkamers met boxspringbedden, een open keuken, een badkamer met douche en een mooie tuin waar u heerlijk kunt zitten en relaxen. En de 6 persoons vakantiewoning 'Type C' heeft bijvoorbeeld een bad in de badkamer (niet in elke woning). Ook is er een huisdiervrije woning en een woning waar huisdieren wel zijn toegestaan. Kortom, voor iedereen is er een mooie vakantiewoning op ons vakantiepark Drenthe.

Bekijk onze vakantiewoningen

Vakantie in de Kop van Drenthe

Buitengoed Drentse Vennen is een natuurrijk bungalowpark in de Kop van Drenthe. De ligging biedt de perfecte combinatie tussen natuur en de mogelijkheid tot vele activiteiten. Vanaf ons vakantiepark Drenthe kunt u gemakkelijk naar Groningen en Friesland. Op fietsafstand liggen gezellige brinkdorpen en diverse faciliteiten, maar u kunt ook zo de bossen en uitgestrekte weilanden in fietsen vanaf het vakantiepark Drenthe.

Overnachten tijdens 't Pieterpad?

Bent u een 'Pieterpadder', oftewel loopt u door Nederland van Groningen tot Maastricht? Boek dan een vakantiehuisje op ons bungalowpark Drenthe. Tijdens uw wandeling door Drenthe bent u dichtbij Buitengoed Drentse Vennen en wij heten u van harte welkom. Het is aangenaam vertoeven in één van onze bungalows zodat u de volgende dag volledig uitgerust aan de volgende etappe kunt beginnen.

Uitstapjes tijdens uw vakantie in Drenthe

Wilt u graag eropuit tijdens uw vakantie op het vakantiepark Drenthe? In de omgeving van ons vakantiepark Drenthe zijn veel leuke uitstapjes te beleven. Op slechts 30 minuten rijden bent u in de steden Groningen, Drachten en Assen. Buitengoed Drentse Vennen is dan ook niet alleen hét vakantiepark Drenthe, maar tevens van Friesland en Groningen. Ook wandelend en fietsend kunt u de omgeving ontdekken zoals het uitgestrekte Fochteloërveen of het Leekstermeer. Tijdens uw dagje weg kunt u naar Schiermonnikoog, Wildlands Adventure Zoo, varen over de Friese meren of naar de zeehondencrèche Pieterburen.

Kindvriendelijk vakantiepark in Drenthe

Met het hele gezin bent u welkom op Buitengoed Drentse Vennen. Ons kindvriendelijke bungalowpark in Nederland is zeer geschikt voor jong en oud! Op ons vakantiepark Drenthe kunnen kinderen spelen in de speeltuin, tennissen op het tennisveld of spelen op het speelveld. Ook kunt u met de kinderen een dagje naar Strandbad Ronostrand, naar een attractiepark, familiepark of naar de kinderboerderij.

Wist u dat wij ook vakantiewoningen aanbieden waar u samen met uw hond op vakantie kunt? Zo kunt u genieten van een heerlijke vakantie met hond in Nederland!

vakantiepark drenthe drentse vennen

Vakantiehuis in de natuur

Een vakantiewoning boeken? Dat kan op ons vakantiepark Drenthe. Ontspan helemaal tijdens uw rustgevende vakantie. Alle vakantiehuizen staan in een natuurrijke omgeving. Middenin de bossen en heide wordt u wakker van fluitende vogeltjes. U geniet direct van een vrij, rustgevend en divers uitzicht. De vakantiewoningen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen, volledig ingericht en met voorkeur te boeken. Bekijk het fotoalbum voor een prachtig overzicht van het park.

Vakantiepark Drenthe in 2023

Komt u in 2023 ook genieten op ons vakantiepark in Drenthe? Ons park is, uiteraard, weer geopend en wij kunnen niet wachten u te ontvangen. U kunt weer gebruik maken van alle voorzieningen op het park, zoals de gratis Wifi, fietsverhuur, broodjesservice en toerinfo. Ook kan er lekker gespeeld worden op het speelveld en in de speeltuin en kan er een potje tafeltennis gespeeld worden.

De omgeving in

En natuurlijk kunt u in 2023 ook weer ontdekken waarom ons park op de mooiste plek van Nederland gelegen is: tussen Drenthe, Friesland en Groningen in. Hierdoor kunt u gemakkelijk tripjes plannen naar bijvoorbeeld Leeuwarden en Groningen, en kunt u de leukste activiteiten in alledrie de provincies doen. Dat wordt een onvergetelijke vakantie in uw vakantiehuisje in Drenthe.

Boek uw vakantiewoning!