Menu

Vakantiepark Drenthe

Op zoek naar een gemoedelijk vakantiepark in Drenthe? Ontdek dan De Drentse Vennen, hier heeft u gegarandeerd een aangename en heerlijke vakantie! Op ons kleinschalige bungalowpark de Drentse Vennen kunt u helemaal tot rust komen.

Vakantie in de Kop van Drenthe

Buitengoed Drentse Vennen is een natuurrijk bungalowpark in de Kop van Drenthe. De ligging biedt de perfecte combinatie tussen natuur en de mogelijkheid tot vele activiteiten. Vanaf ons vakantiepark in Drenthe kunt u gemakkelijk naar Groningen en Friesland. Op fietsafstand liggen gezellige  brinkdorpen en diverse faciliteiten, maar kunt u ook zo de bossen en uitgestrekte weilanden in fietsen.

Uitstapjes tijdens uw vakantie in Drenthe

Wilt u graag eropuit tijdens uw vakantie in Drenthe? In de omgeving van ons vakantiepark in Drenthe is van alles te beleven. Op slechts 30 minuten rijden bent u in de steden Groningen, Drachten en Assen. Buitengoed Drentse Vennen is dan ook niet alleen hét vakantiepark van Drenthe, maar tevens van Friesland en Groningen. Ook wandelend en fietsend kunt u de omgeving ontdekken zoals het uitgestrekte Fochteloërveen of het Leekstermeer. Tijdens uw dagje weg kunt u naar Schiermonnikoog, Wildlands Adventure Zoo, Dinopark Tenaxx, varen over de Friese meren of naar de zeehondencrèche Pieterburen.

Kindvriendelijk vakantiepark in Drenthe

Met het hele gezin bent u welkom op Buitengoed Drentse Vennen. Ons kindvriendelijke bungalowpark in Nederland is zeer geschikt voor jon en oud! Op ons vakantiepark kunnen kinderen spelen in de speeltuin, tennissen op het tennisveld of spelen op het speelveld. Ook kunt u met de kinderen een dagje naar Strandbad Ronostrand, naar een attractiepark, familiepark of naar de kinderboerderij.

Wist u dat wij ook vakantiewoningen aanbieden waar uw hond ook van harte welkom is? Zo kunt u genieten van een heerlijke vakantie met hond in Nederland!

Vakantiepark Drenthe

Vakantiehuis in de natuur

Een vakantiehuisje in Drenthe boeken? Dat kan op ons vakantiepark in Drenthe. Ontspan helemaal tijdens uw rustgevende vakantie. Alle vakantiehuizen staan in een natuurrijke omgeving. Middenin de bossen en heide wordt u wakker van fluitende vogeltjes. U geniet direct van een vrij, rustgevend en divers uitzicht. De vakantiewoningen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen, volledig ingericht en met voorkeur te boeken. 

Boek uw vakantiewoning!