Welke vakantiewoning kies ik? De 4 types uitgelegd

Weet jij niet goed welk huis je moet kiezen? Begrijpelijk! Daarom helpen we je een handje. In dit artikel leggen wij de vier verschillende type woningen uit, om jouw keuze makkelijker te maken. Verder kun je altijd de plattegrond bekijken voor meer duidelijkheid. 

1. Woningtype Valk

Dit uitstraling van dit prachtige vakantiehuis geeft je direct een nostalgisch gevoel. De Valks zijn geschikt voor 4 personen, met uitzondering van Valk 48, dat plaats biedt aan 5 personen. Beide zijn perfect voor gezinnen. De woonkamer heeft een knusse zithoek en het vakantiehuis beschikt verder over twee ruime slaapkamers met comfortabele bedden en kastruimte.

De Valk is een ideale keuze voor de zomer, want de tuin op het zuiden zorgt ervoor dat er de hele dag door genoten kan worden van de zon. De tuin, die je bereikt via de schuifdeur vanuit de woonkamer, is uitgerust met comfortabel tuinmeubilair, waaronder ligstoelen bij enkele huizen. Hier kun je jezelf helemaal onderdompelen in rust en ontspanning. Verder hebben de Valks een fietsenberging en is er een wasmachine aanwezig. Tot slot is er parkeermogelijkheid bij de vakantiewoning. 

2. Woningtype Zanglijster

De Zanglijsters zijn geschikt voor zijn vieren, ideaal voor kleine gezinnen. Twee Zanglijsters hebben een ligging aan de vijver, wat voor een prachtig uitzicht zorgt. In deze huizen zijn huisdieren ook van harte welkom, zodat je met het gehele gezin op vakantie kunt. In de Zanglijsters zijn twee slaapkamers aanwezig, beide beschikken over twee eenpersoonsboxsprings. De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel.

Verder beschikt dit woningtype over een royale tuin, uitgerust met tuinmeubilair. Zowel voor zonaanbidders als schaduwzoekers is er een heerlijk plekje te vinden in de tuin. Ook bij dit woningtype hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een plekje voor je auto, want er kan geparkeerd worden bij de woning.

3. Woningtype Ooievaar

Woningtype Ooievaar, geschikt voor 6 personen, is de ideale keuze voor grote gezinnen of families die opzoek zijn naar een ontspannen verblijf. Gelegen aan de rand van het bos, biedt dit type woning veel privacy en rust. De woonkamer is voorzien van een sfeervolle open haard. Het woningtype beschikt over drie slaapkamers en twee badkamers. In de tweede badkamer op de eerste verdieping vind je tevens een wasmachine en droger.

De ruime tuin beschikt over een heerlijk terras waar je kunt genieten van de natuurlijke omgeving. Daarnaast is er een schuurtje aanwezig waar je veilig fietsen kunt stallen. Vakantiehuis Ooievaar biedt alles wat je nodig hebt voor een vakantie vol comfort en plezier. 

4. Woningtype Bosuil

De Bosuils zijn enorm leuke chalets, geschikt voor 4 personen. Verscholen in de natuur bieden ze een uniek uitzicht op het heidelandschap. De chalets beschikken over een overdekte veranda met tuinmeubilair. Vanaf deze plek kun je genieten van het adembenemende uitzicht.

Dankzij de vele ramen heeft dit woningtype veel lichtinval, waardoor je zelfs met het ontbijt al kunt genieten van de zonnestralen die binnenkomen. De Bosuils beschikken over twee slaapkamers en over een badkamer met douche en wastafel. Bovendien is er een schuurtje aanwezig waar je de fietsen kan stallen. Tot slot kan er geparkeerd worden bij de woning.