Parkinfo

Hier lees je alle praktische informatie rondom je verblijf op Drentse Vennen.

Parkeren

Alle accommodaties hebben standaard één parkeerplaats bij de woning. Je kunt het parkeerterrein bij de ingang van het park gebruiken voor een tweede auto of om naar de receptie te gaan.

Receptiegebouw

Receptie

Aan de overkant van de parkeerplaats vind je de receptie. Hier kun je terecht om in te checken en voor informatie en folders over de omgeving. De receptie is geopend op aankomstdagen (maandag en vrijdag) van 9:00 tot 17:00 uur.

Afval

Grenzend aan het parkeerterrein vind je de milieustraat. Hier kun je je afval (gescheiden) naartoe brengen. Er is een container voor restafval, papier, gft en glas.

Laadpalen voor elektrische auto's

Oplaadpalen elektrische auto's

Kom je met een elektrische auto? Deze kun je opladen bij de ingang van het park. Hier staan twee laadpalen waar gasten gebruik van kunnen maken.

AED

AED

Bij het receptiegebouw hangt een AED (Automatische Externe Defibrillator), die ingezet kan worden bij een hartstilstand.

Wifi

Er is gratis wifi aanwezig in alle woningen. Hier volgt nog meer informatie.

Huisdieren

In een aantal vakantiehuizen zijn huisdieren van harte welkom. Bekijk huisdiervriendelijke huizen. Over het algemeen geldt de regel van maximaal 2 huisdieren per woning. Liever juist een huisdiervrij huis? Bekijk huisdiervrije huizen.

Supermarkt

De dichtstbijzijnde supermarkt is Poiesz en ligt in Haulerwijk, op 5 km van Drentse Vennen. Ook in Nieuw-Roden (7 km) is een Poiesz. In Roden (8 km) vind je een Albert Heijn, Aldi, Lidl en Jumbo en in Norg (9 km) een Poiesz en Coop.

Plattegrond

Benieuwd waar bepaalde vakantiehuizen zich bevinden? Bekijk de plattegrond om inzicht de krijgen in de opzet van het park en de locatie van je vakantiehuis.

Bekijk plattegrond

Belangrijke telefoonnummers

Heb je vragen over je reservering? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Heb je een (tand)arts, dierenarts of taxi nodig? Bekijk belangrijke telefoonnummers.

Bekijk telefoonnummers